Fox it up!

Pošiljanje/Delivery

Kako so narejeni izdelki Foxboutique?
How and where are Foxboutique products made?

All of the Fox products and designs are made by us, in Slovenia.

The materials are only the highest quality. Our products are made of organic cotton, wood, ceramics and enamel.

Kako poteka pošiljanje?
Do you ship internationally and how does delivery work?

Shipping times:
Slovenia & Croatia – within 2-5 business days
Other countries – within 4-10 business days

Your Fox products will be sent via Slovenian postal service, to every country in the European Union and also Switzerland.

Shipping costs are fixed and are calculated when you enter your country and delivery address, however Foxboutique is not responsible for any additional costs that may occur in your country (such as custom fees or duties).

Free delivery over 40€ for Slovenia, Croatia.
Free delivery over 50€ for all other EU countries.
Free delivery over 100€ for Switzerland.

Plačila/Payment

Kako potekajo plačila v spletni trgovini?
How can I pay for my oder?

CENE:
Cene izdelkov v Spletni trgovini so označene v evrih (EUR) in veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene vključujejo DDV. Cene izdelkov ne vključujejo stroškov poštnine oz. obdelave naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. Akcije in popusti so definirani na spletu in veljajo za označene izdelke za določeno obdobje. Akcije in popusti se izključujejo in se ne seštevajo.

NAČINI PLAČILA:

Spletni trgovini omogočamo 2 vrsti plačil:

a) PayPal

Plačilo izvedete z aktivnim PayPal uporabniškim računom ali pa le z vnosom podatkov o svoji kreditni kartici na PayPal spletni strani, kamor vas preusmeri naš sistem. PayPal vam namreč omogoča uporabo storitve tudi v primeru, da pri njih nimate uporabniškega računa.

b) Po povzetju (samo Slovenija)

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa. V tem primeru kurirju dostavne službe, ki za nas opravlja dostavo paketov, izročite gotovino in dostavna služba bo za vas opravila plačilo. Dostavna služba lahko zaračuna tudi stroške provizije za plačilo.

All prices are in EUR. You can pay via PayPal.

 

Vračila in reklamacije/Orders & Returns

Kakšna je politika vračil & reklamacij?
What is your return&refund policy?

We want you to be happy with your purchase! If you are not satisfied with your items in any way and you wish to return it, please contact us within 14 days after you have received your order, so we can find a solution and work things out. The warranty for free returns is 14 days from the received package.

Kakšen je postopek naročanja? How can I place an order?

NAROČANJE:

Naročanje izdelkov poteka preko interneta 24 ur na dan, 365 dni na leto. Kupec izbira in naroči izdelke, ki so razvrščeni v posamezne prodajne kategorije. Naročila sprejemamo na 2 različna načina:

a) Spletna trgovina

www.foxboutique.si

b) E-mail ali Facebook/Instagram sporočilo

Naročila izvedete na info@foxboutique.si ali s Facebook sporočilom na https://www.facebook.com/Foxboutique/ ali z Instagram sporočilom na https://www.instagram.com/Foxboutique.si/

Vsa naročila morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika, naslov, kontaktno številko in e-mail. Prav tako mora naročilo vsebovati točen naziv artikla in ostale potrebne specifikacije izdelka, kot so barva, velikost, količina, itd.

Po oddaji vsakega naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni vsi podatki o nakupu, ki ga je kupec opravil. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna.

ORDERING:

Ordering from Foxboutique is simple. Just select your desired products and place them in your cart. Once you are done shopping, just type in your country, billing and shipping information and select your preferred payment option. If you have a coupon code, you should also enter it here.

If you are based in Slovenia and chose to pay with cash on delivery, this is the last step. You will get the order confirmation on your email address you provided. Please check your spam folder too.

If you chose to pay via PayPal or with credit card, you will be redirected to secure PayPal page and complete your order there. You will get the order confirmation on your email address you provided. Please check your spam folder too.

Updating…
  • V košarici ni izdelkov.